IJsland 2018

Persbericht Visreis.nl 

IJsland 2018 

Visreis.nl presenteert als eerste de nieuwe prijzen voor 2018 voor IJsland. In 2017 zijn onze beide locaties Flateryi en Sudureyri op slechts vier weken na volledig uitverkocht voor het hele seizoen. Dat is een nieuw record en bevestiging van de grote groepen vis- en IJsland liefhebbers.

Daarnaast is het ook een waardering voor beide locaties die de kwaliteit bevestigd. Daarnaast hadden we in 2017 het meest gunstige IJsland aanbod van de hele Benelux.

En dat doen we in 2018 gewoon nog een keer over. De prijzen zijn iets gestegen maar we hebben nog steeds de meest aantrekkelijke deal van de hele Benelux.

Hierbij zijn nog steeds twee stuks bagage bij ons standaard inbegrepen in de prijs evenals het vispakket. Wil jij zeker zijn van jou visreis in 2018 in Flateryi of Sudureyri? Wacht dan niet te lang en reserveer snel.


 
Het pakket is weer helemaal compleet inclusief internationale en nationale vluchten, huurauto, bootverzekering, twee stuks bagage per persoon, security & airport taks, grote 130 PK visboot in de acht meter klasse.

Ook in 2018 bieden we weer de tweede week gratis! Dit keer in seizoen 2 en 3 en zolang de voorraad strekt.

Prijs: 2018
Deze prijzen zijn inclusief 1 vispakket per persoon, Security & Airport tax en algemene  bootverzekering ter waarde van € 180,- per boot. Elk vispakket dat minder wordt gebruikt is € 75,- korting op de totaalprijs. Dit is de beste prijs in de gehele Benelux.

Kijk op onze webpagina voor meer informatie of op onze digitale brochure van 23 pagina’s voor alle ins- en outs.

Ben je alleen of met twee personen dan kan je ook aansluiten bij ons Fin-Nor IJsland festival in juni 2018 waar je ook nog eens een hoofdprijs kan winnen in de vorm van een reischeque van maar liefst 750 euro voor de grootste kabeljauw. In deze week hebben we alle negen woningen in Flateryi gereserveerd. Dat wordt dus een gezellige week. Zorg dat je er bij bent!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -
image description
Gezien bij… Spro
Willem Moorman -